Sluiten

Zakelijk

Ook bedrijven zijn bij Haga Interiors in goede handen. Ik adviseer bedrijven bij de inrichting van hun kantoor, restaurant of bijvoorbeeld hotel. Met mijn achtergrond in Marketing & Communicatie kijk ik net een stapje verder. Ik zorg dat jouw interieur samenhangt met de branding en visie van jouw bedrijf zodat het samen jouw visitekaartje wordt. Waar jij voor staat, wat jij wilt uitstralen vertaal ik door naar het interieur. Een interieur waar iedereen zich prettig bij voelt en dat bijdraagt aan een fijne (werk)sfeer.

Lees onder Interieuradvies het stappenplan van een totaaladvies. Dat geeft goed weer hoe een advies tot stand komt en welke elementen het bevat. Een zakelijk advies is maatwerk en kan meer of minder onderdelen bevatten. Vraag naar de mogelijkheden.

In mijn projecten werk ik onafhankelijk. De wensen en behoeften van jou als opdrachtgever staan voorop. Daarnaast kan ik wel, als dit gewenst is, de collectie van Hans K verwerken binnen het ontwerp.

Kun jij een kleuradvies, lichtplan of totaal advies voor jouw woning of bedrijf gebruiken? Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Hans K als eyecatcher

De meubels van Hans K zijn al veelvuldig ingezet bij de inrichting van restaurants, bars, universiteiten en kantoorpanden. Zo staan ze onder andere al te schitteren op plekken in Londen, Frankfurt, Stockholm, Oslo, Osaka, en Cloudy Bay in Nieuw Zeeland. De collectie is heel divers en kan naar wens worden samengesteld.

Haga Interiors kan jou bij dit proces begeleiden. Daarnaast adviseer ik ook architecten en andere interieurprofessionals bij de inzet van de Hans K collectie. De gehele collectie is direct via Haga Interiors te koop. Ook ben ik tussenpersoon van Hans K en retailers & interieurprofessionals.  Wil je graag meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

Voorbeelden uit de praktijk

Studio

Zakelijk

Home office

Zakelijk

Neem contact op

Wil je een bepaald product aanschaffen of heb je hulp nodig met je (zakelijke) interieur? Plan nu jouw vrijblijvende intake & let’s meet!

Neem contact op