Sluiten

Interieurstyling

Interieurstyling is vaak onderdeel van het totaaladvies dat ik aanbied. Maar het kan ook zeker als los onderdeel worden aangevraagd. Mis je een bepaalde samenhang, sfeer en/of warmte in je interieur? Laat mij jouw ruimte dan afstylen en dan zorg ik dat het klopt.

Kun jij een kleuradvies, lichtplan of totaal advies voor jouw woning of bedrijf gebruiken? Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Styling sessie

Tijdens een styling sessie kom ik bij je thuis of op kantoor. Ik bespreek samen met jou de wensen en behoeften. Vaak beginnen we ook direct te schuiven met meubels en accessoires, welke op dat moment al aanwezig zijn. Zo bekijken we samen wat er nog ontbreekt. Ik doe bijvoorbeeld een voorstel voor accessoires, kunst aan de muur, een vloerkleed, etc. Ik zorg voor samenhang en warmte. Mijn doel is voor jou de juiste sfeer te creëren. Mijn voorstel werk ik uit in een verslag, waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Ik kan je dit werk ook uit handen nemen. Haga Interiors koopt dan de producten voor je in en komt de producten later afleveren en stylen. Lijkt dit je wat? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Voorbeelden uit de praktijk

Familiehuis in Scherpenzeel

Interieurstyling

Slaapkamer met een Zweeds tintje

Interieurstyling

Neem contact op

Wil je een bepaald product aanschaffen of heb je hulp nodig met je (zakelijke) interieur? Plan nu jouw vrijblijvende intake & let’s meet!

Neem contact op