Sluiten

Interieuradvies

Het begrip interieuradvies is heel breed. Bij Haga Interiors kun je terecht voor interieuradvies voor één specifieke ruimte in huis, een volledige woonverdieping of voor een gehele woning. Daarnaast adviseer ik ook bedrijven.

Tijdens een vrijblijvende intakegesprek maken we kennis en zorg ik er samen met jou voor dat jouw wensen en behoeften voor jouw nieuwe interieur helder zijn. Ik schets je de verschillende opties. Een advies is altijd maatwerk, want elke (woon)wens is immers persoonlijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Kun jij een kleuradvies, lichtplan of totaal advies voor jouw woning of bedrijf gebruiken? Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Totaaladvies

De stappen in een totaaladvies zien er als volgt uit:

Intakegesprek: tijdens het vrijblijvende intakegesprek leer ik jou graag beter kennen en vraag ik je naar jouw wensen en behoeften. Soms zijn er knelpunten in het huidige interieur. Aan de hand van vragen en voorbeelden kader ik jouw (woon)wens.

Moodboard en visie (het concept): een moodboard is de rode draad binnen het ontwerp. Hier staan alle kernwoorden en kleuren centraal. Het geeft de sfeer voor het nieuwe interieur weer.

2 à 3 voorstellen: na ons intakegesprek ga ik voor je aan de slag achter de tekentafel. Ik teken zowel met de hand als digitaal. Ik kom met 2 à 3 ontwerpvoorstellen en deze bespreek ik met jou tijdens de tussenpresentatie.

Tussenpresentatie: tijdens deze tussenpresentatie bespreek ik samen met jou de ontwerpvoorstellen. Je levert input waarmee ik de uiteindelijke plattegrond voor je ga tekenen in 2D. Ook evalueren we het moodboard en de visie dat ik voor ogen heb. Eventuele feedback wordt meegenomen en draagt bij aan de definitieve versie.

2D-plattegrond met indelingsontwerp: na de tussenpresentatie ga ik aan de slag met de plattegrond op schaal. Hierin is overzichtelijk te zien hoe de indeling van de ruimte/ruimtes/verdieping/gehele woning of bedrijf eruit komt te zien en wat de nieuwe routing zal zijn.

Optioneel 3D-beelden: wil je het voorstel graag eerst in 3D voor je zien? Dat kan ook. Op basis van de 2D-plattegrond en het concept worden er 3D-visuals gemaakt. Op die manier waan jij je al in het nieuwe interieur.

Kleur- & materiaalplan: in het kleurplan maak ik visueel welk kleurenpalet ik voor ogen heb. Ik streef altijd naar een verrassend en esthetisch kleurenpalet dat mooi met elkaar samenhangt. In het materiaalplan worden alle materialen uitgelicht. Ik verras graag met materialen waar jijzelf nooit aan had gedacht. Op de plattegrond geef ik aan waar ik welke kleuren en materialen in gedachte heb. Deze worden ondersteund met sfeerbeelden.

Optioneel maatwerk advies: wil je door Haga Interiors op maat een kast, keuken of badkamer laten ontwerpen? Dat kan zeker. Ik werk met professionele partners die alles op maat kunnen realiseren. Door maatwerk toe te passen ben je nooit gelimiteerd en creëer je een eigen meubel of jouw perfecte keuken of badkamer.

Productadvies: tijdens het productadvies krijg je inzicht in de verschillende meubels en accessoires. Ze worden weergegeven in een shoppinglist. Ik houd rekening met je budget en zal altijd verschillende opties aandragen. Uiteindelijk kun jij zelf aan de slag met deze shoppinglist of ik kan je dit uit handen nemen. Haga Interiors koopt dan alle producten voor je in en zorgt ervoor dat alles netjes wordt geleverd. Eventueel kan ik zelfs de afstyling voor mijn rekening nemen.

Lichtplan met armaturen: een onderdeel dat vaak wordt onderschat maar waar Haga Interiors expert in is. Door het juiste lichtplan kan er zoveel worden bereikt met licht. Wat wil je juist in het nieuwe interieur uitlichten en wat juist niet? In het lichtplan vind je mijn voorstel voor de basisverlichting, functionele verlichting, accentverlichting en sfeerverlichting. Deze worden uiteindelijk uitgewerkt met een lijst van armaturen, welke je terugvindt in een plattegrond. Een lichtplan gaat veel verder dan alleen een mooie armatuur!

Eindpresentatie: tijdens de eindpresentatie presenteer ik het volledige plan. Uitgebreid loop ik alle onderdelen met je langs en geef ik je inzicht in jouw nieuwe interieur. De eindpresentie is altijd een feestje. Iets waar we allebei naar uitkijken en dat je (hopelijk) direct wilt gaan uitvoeren.

Realisatie: na de eindpresentatie kun je met het advies aan de slag. Plannen worden werkelijkheid. Ik werk met diverse onafhankelijke partners samen. Ik kan je begeleiden bij dit traject of je toevertrouwen aan professionals die jouw droominterieur voor jou kunnen realiseren.

Ben je nieuwgierig geworden naar de mogelijkheden? Natuurlijk kun je ook voor onderdelen uit dit totaalplan bij mij terecht. Daarnaast bied ik je ook de mogelijkheid om samen met mij te sparren.

Samen sparren?

Heb jij zelf heel veel ideeën maar heb je moeite om je plannen concreet te maken? In een sessie van 2 uur, online of bij jou thuis of op kantoor, kun je mij alles vragen. Ik voorzie je van tips, denk mee over oplossingen bij knelpunten in je huidige interieur, verwijs je door naar de juiste merken en partners en geef ik jou dat juiste zetje in de rug. Na dit advies ontvang je een verslag van wat wij hebben besproken en kun je er direct zelf mee aan de slag. Met deze dienst wil ik interieuradvies voor iedereen toegankelijk maken, zowel voor een groot als klein budget. Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de mogelijkheden.

Voorbeelden uit de praktijk

Tienerkamer

Interieuradvies

Keukenontwerp

Interieuradvies

Neem contact op

Wil je een bepaald product aanschaffen of heb je hulp nodig met je (zakelijke) interieur? Plan nu jouw vrijblijvende intake & let’s meet!

Neem contact op