Sluiten

Dé interieurstudio voor interieuradvies & -styling

Eén van de disciplines van Haga Interiors is het geven van interieuradvies en interieurstyling. Ik geef zowel advies aan particuliere als zakelijke klanten. Veel klanten vragen mij om een totaaladvies maar daarnaast is het ook mogelijk om samen met mij te sparren, een kleuradvies aan te vragen, enkel een lichtplan te laten maken of een styling sessie te boeken. Een advies is altijd maatwerk, waarbij ik kijk naar jouw wensen, behoeften en budget. Lees snel verder en vraag naar de mogelijkheden.

Nº1

Interieuradvies

Het begrip interieuradvies is heel breed. Bij Haga Interiors kun je terecht voor interieuradvies voor één specifieke ruimte in huis, een volledige woonverdieping of voor een gehele woning. Daarnaast adviseer ik ook bedrijven.

Nº2

Interieurstyling

Interieurstyling is vaak onderdeel van het totaaladvies dat ik aanbied. Maar het kan ook zeker als los onderdeel worden aangevraagd. Mis je een bepaalde samenhang, sfeer en/of warmte in je interieur? Laat mij jouw ruimte dan afstylen en dan zorg ik dat het klopt.

Nº3

Zakelijk

Ook bedrijven zijn bij Haga Interiors in goede handen. Ik adviseer bedrijven bij de inrichting van hun kantoor, restaurant of bijvoorbeeld hotel. Ik zorg dat jouw interieur samenhangt met de branding en visie van jouw bedrijf zodat het samen jouw visitekaartje wordt.

Haga op Instagram

Neem contact op

Wil je een bepaald product aanschaffen of heb je hulp nodig met je (zakelijke) interieur? Plan nu jouw vrijblijvende intake & let’s meet!

Neem contact op