Sluiten
27 mei 2021

Welkom

Be inspired

Wat ontzettend leuk dat je mijn website hebt gevonden en mijn eerste blog aan het lezen bent. In mijn blogs neem ik je graag mee in mijn leven als interieurontwerper en agent. Ik houd je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij Hans K en de laatste werken van Malene Georgsen.

Graag inspireer ik je ook met de laatste trends en onderwerpen die mij persoonlijk aanspreken. Dit zijn onderwerpen als interieur, design en kunst. Vaak met een Scandinavisch tintje. Én uit het Hoge Noorden.

Door mijn jaren in Scandinavië en mijn radar voor wat daar speelt hoop ik je net wat anders te brengen dan wat wij in Nederland onder ‘Scandinavisch wonen’ verstaan. Mijn visie is dat dát er toch net even anders uitziet.

Ben je al nieuwsgierig? Volg mij hier en op Instagram en blijf op de hoogte van wat er speelt.

Creatieve groet,
Ingrid

Neem contact op

Wil je een bepaald product aanschaffen of heb je hulp nodig met je (zakelijke) interieur? Plan nu jouw vrijblijvende intake & let’s meet!

Neem contact op