Sluiten
1 juni 2021

Samenwerking Malene Georgsen

Naast Pinterest is Instagram al járen de plek voor mij om digitaal inspiratie op te doen. Ik volg diverse accounts op het gebied van interieur, design en kunst. Vooral Scandinavische merken en influencers spreken mij erg aan, vanwege de minimalistische en verfijnde Scandinavische sfeer. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar wat hier in Nederland nog niet bekend is. Ik kan bijvoorbeeld uren zoeken naar kunst van Deense ontwerpers. Zo heb ik al veel vernieuwende ontwerpers ontdekt en ben ik in contact gekomen met meerdere kunstenaars uit Denemarken.

Zo ook met Malene Georgsen. Ik volgde Malene al een tijdje via Instagram en kwam haar destijds tegen toen ik op zoek was naar een kunstwerk voor een klant. We raakten ‘aan de praat’ via Instagram en Malene liet mij weten dat ze op zoek was naar iemand die haar in Nederland kon gaan vertegenwoordigen.

Zo geschiedde….Mijn doel is om iedereen kennis te laten maken met het werk van Malene. Zij laat zich inspireren door de natuur, door wolkenluchten en de oceaan dat zij vertaalt naar eigentijdse creaties. Ze schildert zowel op canvas als op plexiglas spiegels. Ieder kunstwerk is uniek en te herkennen aan Malene’s eigentijdse handschrift.

Ik ben er enorm trots op dat haar werk nu in mijn studio hangt. De werken die ik hier heb zijn direct te koop. Iedere keer hangen er weer nieuwe werken van Malene. Daarnaast is het ook mogelijk om een kunstwerk op maat te laten maken. Ik denk graag mee en kan een voorstel doen voor een kleurenpalet dat past bij jouw interieur of bedrijf. Zo krijg je gegarandeerd een passend en uniek werk in huis.

Vers uit Denemarken

Afgelopen weken kwamen er al drie verschillende werken uit Kopenhagen mijn kant op, waaronder een groot kunstwerk op canvas, een kunstwerk op een plexiglas spiegel en een kleiner doek. Kijk hier voor het aanbod. Ook via Instagram houd ik je op de hoogte van het aanbod en de mogelijkheden.

Neem contact op

Wil je een bepaald product aanschaffen of heb je hulp nodig met je (zakelijke) interieur? Plan nu jouw vrijblijvende intake & let’s meet!

Neem contact op