Sluiten
15 juni 2021

Branding Haga Interiors wint European Design Award

Mijn huisstijl heeft een European Design Award (European Design – Official website of European Design Awards) gewonnen. Illustrator Sjoerd Verbeek vertaalde mijn concept ideeën naar beeld. In de categorie Corporate Illustration behaalde het zilver.

Ik ben ontzettend trots op het resultaat. Al was ik dat al zonder het behalen van de prijs. Ik wilde heel graag een eigen branding neerzetten voor mijn interieurstudio Haga Interiors. Het concept had ik al snel bedacht. Nu had ik nog iemand nodig die mijn ideeën kon omzetten in beeld. Mijn broer Sjoerd wilde mij daar graag bij helpen. Zie hier het resultaat.

De verschillende pictogrammen staan voor de diensten die ik aanbied onder mijn vleugel INTERIOR. Je kunt onder andere bij mij terecht voor interieuradvies & -styling, een kleuradvies of een lichtplan. Daarnaast werk ik voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Maar alles begint met een (vrijblijvende) intake en kennismaking. Onder het genot van een kop koffie bespreken we jouw wensen en behoeften en laat ik zien wat ik voor je kan betekenen.

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Neem contact op

Wil je een bepaald product aanschaffen of heb je hulp nodig met je (zakelijke) interieur? Plan nu jouw vrijblijvende intake & let’s meet!

Neem contact op