Sluiten

Hans K

Designklassiekers van de toekomst

Hans K is een internationaal meubelmerk met een creatief team in Scandinavië en andere delen van de wereld. De authentieke Hans K collectie bevat eigentijdse, tijdloze stukken gemaakt van duurzame materialen. Door de rijke geschiedenis van het merk te versmelten met zijn moderne smaak, vindt Hans K de perfecte balans tussen generaties aan kennis en innovatief design. Door samen te werken met vooruitstrevende ontwerpers, gecombineerd met consistent hoogstaand vakmanschap, produceert Hans K een unieke en dynamische collectie voor zowel thuis als in de openbare ruimte. Bekend om zijn Scandinavische ingetogen verfijning en moeiteloze detaillering, bestaat de Hans K collectie uit designklassiekers van de toekomst. Het hoofdkantoor van Hans K is gevestigd in Kinna, dichtbij Göteborg, Zweden.

De unieke & dynamische Hans K collectie bestaat uit stoelen, tafels, (bar)krukken, lounge stoelen, kasten, een kapstok & accessoires en is geschikt voor zowel thuis, op kantoor als in de openbare ruimte

Gebruik je creativiteit en combineer

De Hans K collectie bestaat uit verschillende productcategorieën waarin de verschillende meubelstukken goed onderling met elkaar te combineren zijn. Voel je vrij om de Hans K collectie samen te stellen zoals je wilt. Gebruik je creativiteit en combineer. Kies het ontwerp, het massieve hout, de kleur en de stof zodat jij het perfecte meubelstuk kiest dat het beste bij jouw ruimte past. Naast dat de collectie verkocht wordt voor thuis zijn de meubels van Hans K ook inzetbaar voor zakelijk gebruik als kantoren, restaurants en bars.

Birch kapstok

Design Notchi Studio

Racquet serie

Ontwerp Hans K Studio

San Marco serie

Ontwerp Markus Johansson

Colibri serie

Ontwerp Markus Johansson

Verona serie

Ontwerp Markus Johansson

Rainbow serie

Ontwerp Markus Johansson

Y5 stoel

Ontwerp Sami Kallio

ZigZag serie

Ontwerp Markus Johansson

De totale Hans K collectie is direct te koop bij Haga Interiors. Voor vragen of een offerte neem direct contact op. Voor zakelijke klanten, vraag naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Neem contact op

Wil je een bepaald product aanschaffen of heb je hulp nodig met je (zakelijke) interieur? Plan nu jouw vrijblijvende intake & let’s meet!

Neem contact op