Sluiten

Agency

Met trots vertegenwoordigt Haga Interiors exclusief het Zweedse meubelmerk Hans K en de Deense kunstenares Malene Georgsen op de Nederlandse markt. Een agentschap dat uit liefde voor design en kunst is geboren. Bij Haga Interiors kun je terecht voor advies bij de aankoop van de meubels en kunstwerken. Daarnaast is alles direct te koop, voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Mocht je als retailer of interieurprofessional interesse hebben dan ben je ook aan het goede adres. Ik help je graag!

Hans K

Furniture in time

Malene Georgsen

Bring the movement of nature inside

Met zorg geselecteerd

Door mijn jaren in het buitenland, het afstruinen van beurzen daar, het in contact komen met de mooiste Scandinavische merken, zijn er in de loop van de jaren fantastische samenwerkingen op mijn pad gekomen. Samenwerkingen waar jij nu ook van kunt genieten. Haga Interiors brengt de meubels van Hans K en de kunstwerken van Malene Georgsen naar Nederland, zodat deze nu voor iedereen beschikbaar zijn. Wil je meer weten over deze producten? Neem dan direct contact op!

De laatste Haga blogs

Stijlcast

2 juli 2021

Branding Haga Interiors wint European Design Award

15 juni 2021

Samenwerking Malene Georgsen

1 juni 2021

Welkom

27 mei 2021

Neem contact op

Wil je een bepaald product aanschaffen of heb je hulp nodig met je (zakelijke) interieur? Plan nu jouw vrijblijvende intake & let’s meet!

Neem contact op