Sluiten

Haga inspireert, beleeft & creëert

Het gezicht achter Haga Interiors dat ben ik, Ingrid Verbeek. Met Haga Interiors wil ik mensen inspireren om van elke ruimte in huis of kantoor je eigen plek te maken. Ik neem mensen mee om te beleven wat een geslaagd interieur bijdraagt aan je woongenot of werkgeluk. Samen met jou en speciaal voor jou creëer ik de plek waar je nieuwe herinneringen maakt of waar jij je op je gemak voelt zodat jij je volledig kunt richten op het succes van jouw bedrijf.

Haga staat voor inspiratie, authenticiteit, verfijning, een gevoel van thuis, schoonheid in eenvoud, knusheid en vertolkt voor mij die ultieme Scandinavische sfeer

Inspireren – Beleven – Creëren

Zolang ik mij kan herinneren heeft alles wat met interieur, design en kunst te maken heeft een belangrijke plek in mijn leven gehad. Van de ontwerpen van de ‘grote’ interieurontwerpers tot het verslinden van alle woonbladen, altijd was dit bij me. Echter besloot ik toch voor een carrièrepad in Marketing & Communicatie te gaan. Wat jaren later, tijdens de avontuurlijke tijd in het buitenland met mijn gezin en de vele veranderingen die dit bracht, besefte ik hoe belangrijk een thuisbasis is. Na deze omzwervingen in het buitenland (Göteborg, München en Stockholm) besloot ik het roer om te gooien en voor mijn passie te gaan. Ik liet mij omscholen en begon voor mijzelf. Haga Interiors was geboren. In 2020 slaagde ik cum laude als interieurontwerper & interieurstylist aan de NIA Academie.

Wat is Haga?

Haga, vernoemd naar mijn favoriete wijk in Göteborg waar mijn passie voor Scandinavisch design en interieur ontvlamde. Haga staat voor mij voor inspiratie, authenticiteit, verfijning, een gevoel van thuis, schoonheid in eenvoud, knusheid en vertolkt voor mij die ultieme Scandinavische sfeer. Die sfeer vertaal ik graag naar de interieurs dat ik met oog voor detail en gevoel voor de gebruikers ontwerp.

Met mijn passie voor design loop ik het liefst alle designbeurzen voor meubilair af. In 2016 kwam ik op de Stockholm Furniture Fair het Zweedse designmerk Hans K tegen. Ik was op slag verliefd en mijn eerste liefde was de Y5 stoel. “Die gaat er komen als we ons weer in Nederland gaan settelen.” We verhuisden naar Nederland en vonden onze eigen stek. De meubels van Hans K in Nederland krijgen bleek echter een grote uitdaging. Dit verborgen juweel bleek alleen te koop in Scandinavië. Daar moest verandering in komen! Na de eerste contacten, de gezamenlijke passie voor designinterieur en het vakmanschap, ben ik in 2020 de exclusieve agent van Hans K in Nederland geworden en op mijn missie om iedereen kennis te laten maken met hun vakmanschap en designs.

Tijdens een intake in mijn studio laat ik mijn klanten graag beleven wat de verschillende mogelijkheden zijn. Van kleuradvies, lichtplan of shoppinglist, tot een op maat gemaakt interieuradvies inclusief volledige inkoop en afstyling van jouw woonruimte of werkplek

De laatste Haga blogs

Stijlcast

2 juli 2021

Branding Haga Interiors wint European Design Award

15 juni 2021

Samenwerking Malene Georgsen

1 juni 2021

Welkom

27 mei 2021

Malene als "centerpiece"

Tijdens mijn zoektocht naar een passend kunstwerk voor een van mijn klanten kwam ik het fantastische werk van Malene Georgsen tegen. Deze Deense kunstenares uit Kopenhagen haalt haar inspiratie uit de natuur, wolkenluchten en de oceaan. Op verschillende ondergronden creëert zij exclusieve werken die in bijna elke woning of werkplek een prachtige toevoeging vormen of de “centerpiece” van een ruimte inneemt. Ook voor haar mag ik in Nederland exclusief het agentschap voeren. Een gedeelte van haar werken zijn in mijn studio te zien en te koop. Daarnaast kan ik elk gewenst werk naar Nederland laten komen en kan Malene een kunstwerk op maat voor je maken.

Samen met jou en speciaal voor jou creëer ik de plek waar je nieuwe herinneringen maakt of waar jij je op je gemak voelt zodat jij je volledig kunt richten op het succes van jouw bedrijf

Neem contact op

Wil je een bepaald product aanschaffen of heb je hulp nodig met je (zakelijke) interieur? Plan nu jouw vrijblijvende intake & let’s meet!

Neem contact op